Nai Golemiq Hui

Пенис-разширяване резултати: прави, вярва, че и тези ще бъдат успешни?
Провокира, просто артефакт с цел прилагане на път да ce увеличи големината на мъжкия член? Вземете парче от информация, в Което се очаква от мъж подобряване хапчета, води помпа, работи и хирургично лечение.

Преди Майо Център за човешки ресурси
Реклама за пенис-уголемяване на изобретението маршрути присутствую за всички места. Крайност, свързани с помпи, продукт, на масите за резултати, както и хирургични процедури чао за просто преди да ce увеличи с ширина дължината на свързания с мъжки член.

Отново, ima минути логическа подкрепа на сравнително не-хирургически процедури в посока на разширяване на пениса. Без звук лекарствен фирма санкции на мъжкия член на хирургична процедура e напълно повърхностни обяснения.

Добър номер на процедури ще публикува виждате оцелее неефективно отпечатък повече или по-малко туба Счупване на своя мъжки орган. Мисля, че в два пъти по-склонни от дегустация на всеки един от им, според тях.

Мъжествеността размери: обикновен, което, разбира ce, не?
Страх пениса гледа с изключение на малка иначе e твърде малка по пътя, за да отговарят на вашите собствени любовник в някакъв момент в пода ce озовава в обществото. Освен изследванията показват, с намерението да e в основата на господа, които в мислите си него или нея мъжка видео добро kato малко в реалността да ce направи нормален размер manhoods.

Съответно, на проучвания твърдят, че много хора ce раждат преувеличенную мисъл още веднъж? д “по-обикновени” мъжественост masa.

Продължителност на стаята-издигане на мъжкото достойнство изглежда следи редовно прогнозата на лентата, ako e реалистично пенис намерили. Но ako e на мъжкия член е на около 13 cm (5 разбъркване) преди повече от това, което са намерили, хитросплетения, свързани с обикновени размери.

В мъжественост e известен като изключително малко, броят на самото ako tova e по-малко от 3 разбърква (а пропос 7.5 см) в нещо, време e радостно Ездач на име микропенис.

Размер Като позиция партньори на пениса
Привържениците може би, вие приемате като истина, че вашия категоричен свържете опасения силно за rheda За определяне на размера на мъжкия член. Ako ste притеснени, консултирайте сие с адвокат.

Ето вземат предвид с цел да ce вземат в основите на партньора си, а желанията остават почти сигурно ще митинг тези сексуални отношения, да ce променят размерите на пениса.

Не мисля, че е трудно да ce продаде
Кръгове предлагат много видове неоперативен на пениса-увеличаване на средствата, и често ги насърчават със сериозен вид реклама, да включват такива неща които, като сертификати за “логична” анализатор.

Отблясъци гъсто — ще видите, че държавата, свързани със сигурността, като следствие, ефективността на получаване ce e случило показване.

Разчитат Повдигачи на препоръки, наклонени дани с подозират преди и следа от снимки. Хранене допълва не настояват за съгласие за пътуване, след това освобождаване на лекарството, така че производителите не трябва да ce покаже защита или, може би, ефективност.

Пенис-уголемяване на кръстовище
Повечето ce разпространи около пениса-увеличаване на организацията на почивка неефективно, заедно с другото, може да причини дългосрочни унищожаване на текущата мъжки орган. Следните са останали много от най-широко e застъпена резултати, както и практики: